Politica Confidentialitate

Utilizarea informatiilor de natura personala
Datele personale introduse de către cumpărător vor fi folosite de către Droriegprest.ro  numai în scopul pentru care au fost introduse (lansarea comenzilor) si în conformitate cu legislaţia în vigoare.
Informaţiile din formularul de comanda ne sunt necesare pentru a confirma comenzile, a face livrarea produselor comandate, a anunţa promoţiile în curs sau apariţia unor noi produse, etc. si în nici o situaţie nu vor fi furnizate unei terţe parţi.
Societatea noastră nu face si nu va face publice datele furnizate de către utilizatorii site-ului fără acordul explicit al acestora. Din acest motiv, sunteţi în totalitate răspunzători de păstrarea confidenţialităţii parolei dumneavoastră. În consecinţă, vă recomandăm in mod expres să nu divulgaţi nimănui parola.
De asemenea, este recomandabil să închideţi întotdeauna sesiunea de lucru in browserul internet utilizat. Mai facem precizarea că societatea noastră nu va solicita niciodată parola dumneavoastra printr-un e-mail sau printr-un orice alt mesaj nesolicitat de dumneavoastra.