Despre noi

Drorieg Prest isi doreste sa devina un  magazin traditional IT local cu o prezenta majora,de vânzare  in mediu on-line, prin care sa  permita livrarea serviciilor sale unui public larg.

Scopul nostru este acela de  a oferi echipamente IT la cel mai mic pret posibil, fara a compromite calitatea. Acest lucru il realizam prin promovarea echipamentelor refurbished ,cu performante si conditii de garantie similare cu un echipament nou, aspect propiat de un echipament nou, la un pret de 4-5 ori mai mic.

Ne straduim sa tinem  pasul cu cele mai înalte standarde posibile, atunci când vine vorba de refurbished, facem acest lucru oferind spre  vânzare cele mai fiabile echipamente IT din gama business, cu configuratii solide, fiind special create pentru mediul de afaceri. Sunt produse ale unor branduri ca Dell, HP, Lenovo, Fujitsu, Apc, care arata impecabil si functioneaza excellent, cu 3 ani garantie .
Cu o gama variata de produse pe  piata IT ,calculatoare refurbished ,laptop refurbished ,servere refurbished ,imprimante refurbished ,workstation refurbished ,oferim o selectie din cele mai bune, performante pentru orice buget, cu upgrade-uri disponibile pentru fiecare echipament IT. Daca aveti nevoie de ajutor in optimizarea sau in alegerea unui divice potrivit, contactati-ne prin telefon sau e-mail pentru un sfat prietenesc impartial.