Termeni si Conditii

Site-ul www.drorigprest.ro, denumit in continuare “droriegprest.ro”, este detinut si administrat de societatea SC DRORIEG PREST SRL SRL, denumit in continuare “administrator” , avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare RO28866024, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J09/492/2011, cu sediul in Braila, Str.Rosiori, nr.449,  Telefon: 0371116585; E-mail: office@droriegprest.ro
Droriegprest.ro  isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si Termenii si Conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila.
ATENȚIE: Imaginile utilizate în acest site sunt cu titlu de ilustrare.
Garantie
Toate produsele vandute in cadrul Droriegprest.ro  au garantia specificata pentru fiecare produs in parte. Produsele sunt vandute cu factura si certificat de garantie.
Pentru orice probleme, detalii sau neclaritati va rugam sa ne contactati prin e-mail relatiiclienti@droriegprest.ro sau telefonic la numarul de telefon: 0753808951
Garanția nu acoperă daunele fizice provocate  de client.   
Preturi
Preturile afisate pe site-ul nostru includ TVA toate fiind valabile pana la introducerea unei noi reduceri sau oferte.
În cazul în care prețul unui produs este afisat  în mod greșit pe site ne rezervăm dreptul de a nu de a onora comanda. Vom depune toate eforturile noastre de a evita astfel de erori.

Toate facturile proforme se vor trimite prin email .
Plata
Plata se efectueaza ramburs la curier, prin transfer bancar sau online cu cardul.

In cazul platilor prin banca, livrarea decurge din momentul confirmarii in contul SC DroriegPrest SRL a platii contravalorii facturii proforme. 
Transport
Comanda  va fi confirmată înainte de expediere.
Livrarea se face prin intermediul firmei de curierat, iar coletul se expediaza la adresa indicata in comanda.
Clientul este responsabil pentru costurile de transport al bunurilor in cazul in care marfa comandata  se livreaza prin curier.
Toate informațiile furnizate trebuie sa fie complete si corecte la procesarea comenzii.
Orice astfel de erori sau omisiuni nu vor fi insusite de noi

Returnare produse
Returnarea produsului se va efectua pe cheltuiala clientului.

Pentru a returna produsul, va rugam sa trimiteti un e-mail la relatiiclienti@droriegprest.ro cel tarziu in 14 zile calendaristice de la data ridicarii/primirii produsului, iar returul efectiv al produsului se va face in maxim 14 zile de la trimiterea e-mailului.

E-mail-urile trimise dupa 14 zile nu vor fi luate in considerare. Returul produselor se poate face prin serviciul de curierat, agreat de catre cumparator iar costurile de transport sunt suportate de catre cumparator. 

In maxim 14 zile de la achizitie, aveti posibilitatea de a returna produsul, caz in care S.C Drorieg Prest  S.R.L. se obliga sa va schimbe produsul cu un altul. Nu se returneaza valoarea in bani a produsului achizitionat..

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a refuza returul.

De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

Daca produsul livrat nu corespunde cu cel comandat de dvs. (cod, culoare, etc.) va rugam sa ne anuntati in maxim 24 de ore.

Se consideră că acceptați condițiile în momentul in  care plasați o comandă de mărfuri la magazinul nostru .Aceste condiții nu afectează drepturile dvs. statutare. Acești termeni și condiții se pot modifica fără o notificare prealabilă și înlocuiesc toate edițiile precedente.
Fiecare comanda  va fi supusa  acestor  condiții.